Komentarze do artykułu

Ogon ryby

Gdy w lutym 1920 r. generał Józef Haller zaślubiał ojczyznę z Bałtykiem, cieszyliśmy się jak dzieci, bo po 150 latach dostaliśmy morze z powrotem. Teraz też wszyscy się cieszą, pałaszując w Jastarni czy w Helu wietnamską pangę. Może już pora zapytać, dlaczego Polacy nie jedzą polskich ryb?

tego tez nikt nie wie: "przemysłowe wędzenie też jest tanie, bo polega na błyskawicznym nasączeniu ryby oparami "sztucznego dymu" w płynie"...

horror....

a dorsz jest wspaniala ryba. tylko trzeba jeszcze go znalesc swierzego w jakims sklepie...




Przeczytaj całą dyskusję
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Zaloguj się

Nie pamiętasz hasła lub loginu ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Bestsellery

Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.