Komentarze do artykułu

Rabarbar - kulinarne inspiracje

Rabarbar cenimy nie tyle ze względu na wartości odżywcze, które są raczej niewielkie (mówi się nawet o negatywnym wpływie, ze względu na obecność wypłukujących wapń z organizmu szczawianów), ale na kwaskowaty smak, który świetnie komponuje się zwłaszcza ze słodkimi deserami i jest bardzo orzeźwiającym dodatkiem na ciepłe wiosenne dni.

Rabarbar - kulinarne inspiracje Dodaj do ulubionych


Zrobiłam wczoraj rogaliki francuskie z konfiturą rabarbarowo-imbirową i moja rodzina pochłonęła całą blachę w kilkanaście minut. Polecam ten przepis, jest wyjątkowo prosty!: www.kocham-jesc.pl/blog/?p=125
Przeczytaj całą dyskusję
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Zaloguj się

Nie pamiętasz hasła lub loginu ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Zadaj pytanie na Forum

Za darmo

Na każdy temat

Tysiącom użytkowników

Zapytaj

Bestsellery

Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.