Dodaj do ulubionych

"pasta" z suszonych pomidorów

06.10.16, 11:25
Jak się nazywa pasta (nie do końca może pasta bo nie jest to zmiksowane na miałko) z suszonych pomidorów, oliwy, orzechów i sera pecorino. W Toskanii była do kupienia w słoikach po ok. 13 Euro. A może ma ktoś przepis jak wykonać to samemu.
Edytor zaawansowany
  • 11.10.16, 08:11
    pesto czerwone
  • 11.10.16, 12:31
    Może odpowiedź jest rzeczywiście tak oczywista ale z tropu zbiła mnie cena. "Zwykłe" czerwone pesto nie jest tak drogie.
  • 12.10.16, 09:53
    U nas w zależności od sklepu, czerwone pesto w małym słoiczku kosztuje 16-19 zł.
  • 06.11.16, 08:27
    Ja wolę sama robić taką pastę. Ceny w sklepach są kosmiczne.
  • 08.12.16, 14:28
    ja też sama robię, przynajmniej dokładnie wiem co jest w środku
  • 20.03.17, 12:09
    JA też kupuję podobną w sklepie ze zdrową żywnością :)
  • 14.04.17, 09:49
    Możesz dostać taką pastę w marketach :) Raczej powszechnie dostępna

Nie pamiętasz hasła lub ?

Zapamiętaj mnie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.