Dodaj do ulubionych

Bagietki do zapiekanek w pizzerii? Czy to ma sens?

07.09.18, 10:49
Witam, prowadzimy malutką knajpkę z pizzą i chcieliśmy dodać do oferty zapiekanki z naszym własnym pieczywem.

Czy piec do pizzy nadaje się do wypieku bagietek?

Jaki jest proces przygotowania ciasta do takiego pieczywa? Czy rzeczywiście tak jak piszą na niektórych stronach, że ciasto musi rosnąć po wyrobieniu dwie godziny, czy może jest jakiś szybszy sposób?

Czy ciasto do pizzy będzie się nadawało do takiego pieczywa, bo mi się wydaję, że praktycznie niczym się nie różni, tylko sam proces wyrobu jest trochę inny.

Bardzo proszę o pomoc w tym temacie, pozdrawiam.
Edytor zaawansowany

Popularne wątki

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.