Dodaj do ulubionych

Zapiekanka ziemniaczano-serowa francuska

IP: *.eranet.pl 06.11.05, 19:30
Bardzo fajny przepis! Smaczny i wyjątkowo prosty : ) Ja postanowiłam dodać
jeszcze plasterki pomidorów- wyszło świetnie.
Edytor zaawansowany
  • Gość: Meggie IP: *.spray.pl 21.11.08, 21:05
    Przepis bardzo dobry, mam jednak małe "ale". Po pierwsze ziemniaki radzę gotowac w mleku troszkę dłużej niż 15min. Podobnie zapiekanie w piekarniku powinno trwać godzinę albo dłużej, gdyż w przeciwnym razie ziemniaki nie są do końca miękkie.
    Ja dodałam do zapiekanki plasterki pomidorów i boczku, podsmażonego wcześniej na patelni oraz przyprawilam ziołami prowansalskimi. Pozdrawiam i życzę smacznego.

Popularne wątki

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.