Dodaj do ulubionych

Schab ze śliwką

IP: 195.205.7.* 10.01.06, 10:23
Każe żonie zrobić
Edytor zaawansowany
  • Gość: maggi IP: *.umwo.opole.pl 12.04.06, 14:57
    Każesz żonie zrobić? Chyba ją grzecznie poprosisz, a i tak mam nadzieję, że ci
    nie zrobi po tym tekście, sam stań przy garach i weź się do roboty "jaśnie
    Panie"
  • Gość: gangsta IP: *.acn.waw.pl 24.06.06, 15:45
    Wlasnie zapedzilem kobite do garów ma ultimatum - albo bedzie smakowalo i bedzie
    kasa na ciuchy albo nie bedzie i wtedy spi w kiblu. coz zycie....
  • Gość: kaś IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.07, 20:38
    śmierdzisz facet.
  • Gość: jaco IP: 83.167.247.* 09.11.06, 22:26
    jeszcze nierobilem ale
    napewno bedzie smaczny
  • Gość: Holka IP: *.dsl.siol.net 21.12.06, 13:48
    Chyba poprosisz żonę, żeby przygotowała?
  • Gość: Mężczyzna z garami IP: *.mokotowplaza.waw.pl 08.03.07, 21:19
    ja nie poproszę żony... bo jej nie mam... ale i sam przy garach lubię postać ;)
  • Gość: Żona IP: *.chello.pl 05.09.07, 14:30
    Już drugi raz przygotowuję to danie. Jest przepyszne. Dodaję jeszcze młody
    czosnek do środka, no i trochę dłużej trzymam w piekarniku.
    Pychota - świetne danie na "proszony obiad".
    Robi sie nawet szybciej, bo w pół godziny, reszta już odbywa się w piekarniku.
  • kasiga 11.12.07, 22:13
    akurat tego przepisu jeszcze nie robiłam, schab przeważnie wychodzi mi bardzo
    suchy- jaki jest tutaj? czy można przygotować danie wcześniej i potem tylko
    pogrzać? dzieki
  • Gość: Diego Moralezzz IP: *.icpnet.pl 23.12.07, 18:20
    A ona nie Ciebie za to ,,...ukaże...'' buaaaaaaaaaaaa
  • Gość: Monique IP: *.multicon.pl 23.03.08, 16:15
    Robiłam to danie już wiele razy, za każdym razem wychodziło pyszne,
    a co najważniejsze - jest mało pracochłonne...no moze oprócz
    rozbijania kilogramowego schabu, przy czym się trzeba zdrowo
    namachać:) Wziełam się jednak ostatnio na sposób i schab kroje na
    grube kotlety, cieniutko rozbijam, faszeruje i otrzymuje kilka
    malych faszerowanych schabików...danie wychodzi tak samo pyszne, a
    przy okazji nie mam problemu z pomieszczeniem schabu na patelni, jak
    to zwykle bywało, gdy robiłam go w jendym kawału. POLECAM

Popularne wątki

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.