Dodaj do ulubionych

Fettucine z porami i papryką

IP: *.cable.kpy.customers.dnainternet.fi 23.01.06, 16:01
Ale tragedia! Mdle i nijakie! Tylko parmezan ratuje sprawe. Sos smakuje
prawie tak kiepsko, jak pomidorowka ze szkolnej stolowki :-( uh...
Edytor zaawansowany
  • Gość: para IP: *.aster.pl 18.11.06, 19:05
    No więc tak.... Na poczatku wyglada to dośc podejrzanie ale efekt końcowy
    sprawia żywą przyjemność zarówno kubeczkom smakowym jak i oczom.
    Zaowdowstwo pierwszego sortu. Sami nie wiemy czy obydwie Panie lepiej gotują
    czy lepiej robia Gazetę. :)
  • Gość: la_rondine IP: *.6-87-r.retail.telecomitalia.it 19.10.07, 11:27
    Agato, ty chyba nalezysz do osob ktore nie uznaja gotowania bez tony
    przypraw...a tymczasem istota dobrej kuchni wloskiej jest prostota i
    wydobywanie naturalnego smaku potraw.Kubeczki smakowe osob,ktore do
    kazdego dania dodaja keczupu nigdy tego delikatnego smaku nie
    odczuja...
  • daggy4 19.10.07, 11:43
    a uzylas dobrej jakosci skladnikow? sam pomidorowy sos wloski
    (DOBRZE WYKONANY) jest przepyszny i nie ma nic wspolnego z polska
    pomidorowa ktora, jak to zupa, jest rzadka. sos do makaronow
    trzeba "odwodnic", zeby nadac mu odpowiednia konsystencje. poza tym
    fettucine powinny byc jakiejs dobrej marki, w polsce na pewno jest
    barilla.

Popularne wątki

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.