Dodaj do ulubionych

Naleśniki zapiekane ze szpinakiem i fetą

11.06.06, 19:39
mniam :))
Edytor zaawansowany
  • Gość: :) IP: *.e-wro.net.pl 27.09.06, 18:34
    pyszniackie!
  • justynka38 16.01.08, 21:58
    Ja nie dodałam twarogu. Zmieszałam szpinak z fetą. Było pyszne:)
    Sycące, szybkie i smaczne danie.
    --
    Mam fobię na homofobię
  • Gość: KOla IP: *.olsztyn.mm.pl 27.11.09, 14:34

    Tak samo myśle
  • Gość: madlen312 IP: *.tbcn.telia.com 18.03.08, 12:35
    jeszcze nie probowalam ale na pewno sie skusze
    :)uwielbiam szpinak...

  • Gość: czesioo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.08, 13:52
    ja zrobiłam to z mrożonym szpinakiem, około 1350 gramów, twarogu dodałam 200g,
    fety 540 g. piekłam 30 minut.
    wyszło pyszne! farszem porządnie napakowałam około kilkunastu naleśników, a
    jeszcze została go duża miska. polecam z makaronem!
  • Gość: lady_orange IP: *.echostar.pl 01.09.08, 18:05
    rewelacja! :-)
  • mozilla-6 06.10.09, 10:29
    Naleśniki są za mdłe, osobiście wolę z sosem pomidorowym u góry.
  • Gość: Korcia IP: *.olsztyn.mm.pl 27.11.09, 14:32
    Ten przepis do nawet smaczny !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Popularne wątki

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka