Komentarze do artykułu

Mięso kozie duszone

Mięso kozie duszone

  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego

Mięso kozie duszone Dodaj do ulubionych

  • IP: *.aster.pl 30.07.06, 12:13
    straszny smród, nie polecam nikomu (chyba, że koszer ;)
    Edytor zaawansowany
    • Gość: romanka IP: 194.77.159.* 10.08.07, 16:45
      zalezy dal kogo, bo mnie nie smierdzi
      • Gość: kucharka IP: 82.197.32.* 11.09.07, 13:01
        W jaki sposób przygotowujesz mięso przed smażeniem żeby nie było
        czuć zapachu kozy?
    • Gość: kucharka IP: 82.197.32.* 11.09.07, 13:03
      W jaki sposób należy przygotować mięso przed smażeniem żeby nie było
      czuć zapachu kozy?
      • Gość: j piotr IP: 81.219.111.* 30.09.07, 19:45
        własnie mam to samo pytanie jak przygotowac mieso kozie przed doszeniem aby
        przestalo brzydko pachniec i bylo miekkie ?
        • Gość: gosc IP: *.azartsat.pl 04.10.07, 22:01
          na pewno nie moze byc ze starego capa,musi byc młoda wystarczy naszpikowac
          czoskiem .Natrzec wegetą,papryką ostrą słodką do tego trochę ziół.pychota
          • Gość: jpiotr74 IP: 81.219.111.* 06.10.07, 19:51
            ok.dziękuje za wyczerpującą odpowiedz
          • 29.10.09, 15:09
            Tylko nie wegetą!!!!... barbarzyńca!! ...;))
            Koza podobnie jak baran lubi przyprawy aromatyczne. Warto przygotować marynatę
            na bazie oliwy z balsamico... z przypraw może być cynamon, kardamon i rozmaryn.
            Podczas duszenia warto podlać trochę czerwonym winem.
            --
            ------------
            Podróże małe i duże.
    • Gość: iwona IP: 86.163.172.* 25.02.08, 15:01
      Jaki smrod??? nie jesz baraniny pewnie i dlatego... niektorym
      wieprzowina smierdzi.
    • Gość: bbm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.08, 17:57
      mieso kozie jest jednym z najbardziej wartościowych mięs. ja
      przygotowuje je podobnie jak dziczyzne - marynata octowa lub na
      czerwonym wytrawnym winie itd. kto lubi przyprawiane lekko
      cynamonem, to tez bardzo polecam. smacznego ! mogę udzielic
      szczególowych rad niedoswiadczonym w tym względzie.
      bbmarek@interia.pl
    • Gość: leszek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.08, 14:02
      Coś ta koza na talerzu podobna do rybek
    • Gość: leszek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.08, 14:06
      To co na talerzu podobne do rybek a nie kozy
  • Powiadamiaj o nowych wpisach

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Zaloguj się

Nie pamiętasz hasła lub loginu ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.