Dodaj do ulubionych

Mięso kozie duszone

IP: *.aster.pl 30.07.06, 12:13
straszny smród, nie polecam nikomu (chyba, że koszer ;)
Edytor zaawansowany
  • Gość: romanka IP: 194.77.159.* 10.08.07, 16:45
    zalezy dal kogo, bo mnie nie smierdzi
  • Gość: kucharka IP: 82.197.32.* 11.09.07, 13:01
    W jaki sposób przygotowujesz mięso przed smażeniem żeby nie było
    czuć zapachu kozy?
  • Gość: kucharka IP: 82.197.32.* 11.09.07, 13:03
    W jaki sposób należy przygotować mięso przed smażeniem żeby nie było
    czuć zapachu kozy?
  • Gość: j piotr IP: 81.219.111.* 30.09.07, 19:45
    własnie mam to samo pytanie jak przygotowac mieso kozie przed doszeniem aby
    przestalo brzydko pachniec i bylo miekkie ?
  • Gość: gosc IP: *.azartsat.pl 04.10.07, 22:01
    na pewno nie moze byc ze starego capa,musi byc młoda wystarczy naszpikowac
    czoskiem .Natrzec wegetą,papryką ostrą słodką do tego trochę ziół.pychota
  • Gość: jpiotr74 IP: 81.219.111.* 06.10.07, 19:51
    ok.dziękuje za wyczerpującą odpowiedz
  • 29.10.09, 15:09
    Tylko nie wegetą!!!!... barbarzyńca!! ...;))
    Koza podobnie jak baran lubi przyprawy aromatyczne. Warto przygotować marynatę
    na bazie oliwy z balsamico... z przypraw może być cynamon, kardamon i rozmaryn.
    Podczas duszenia warto podlać trochę czerwonym winem.
    --
    ------------
    Podróże małe i duże.
  • Gość: iwona IP: 86.163.172.* 25.02.08, 15:01
    Jaki smrod??? nie jesz baraniny pewnie i dlatego... niektorym
    wieprzowina smierdzi.
  • Gość: bbm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.08, 17:57
    mieso kozie jest jednym z najbardziej wartościowych mięs. ja
    przygotowuje je podobnie jak dziczyzne - marynata octowa lub na
    czerwonym wytrawnym winie itd. kto lubi przyprawiane lekko
    cynamonem, to tez bardzo polecam. smacznego ! mogę udzielic
    szczególowych rad niedoswiadczonym w tym względzie.
    bbmarek@interia.pl
  • Gość: leszek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.08, 14:02
    Coś ta koza na talerzu podobna do rybek
  • Gość: leszek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.08, 14:06
    To co na talerzu podobne do rybek a nie kozy

Nie pamiętasz hasła lub ?

Zapamiętaj mnie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.