Dodaj do ulubionych

Zapiekanka paprykowo-cukiniowa

IP: *.range86-139.btcentralplus.com 09.09.06, 18:03
Polecam! Ja troche zmienilam przepis, dodalam oberzyne a zamiast cukini
uzylam mlode kabaczki.Ale jak ktos woli to moze trzymac sie scisle przepisu.
Zmniejszylam rowniez ilosc ziemniakow ( 3 malej wielkosc)i nie uzylam w ogole
maki.Wykorzystalam rowniez niskotluszczowy jogurt i ser aby obnizyc wartosc
kaloryczna potrawy. Wyszla naprawde dobra,z fantastycznym aromatem i co
najwazniejsze lekkostrawna.
Edytor zaawansowany
  • Gość: internautka IP: *.miedzyrzecz.mm.pl 07.08.07, 16:21
    Wszystko si, tylko dlaczego ta zapiekanka wychodzi taka gorzka, że nie da jej
    się zjeść???????????????Do bani!!!!!!!!!!!
  • 10.08.07, 11:58

    Coś musiałaś źle zrobić, zapiekanka jest pyszna i ani trochę gorzka.
    Może dodałaś za dużo papryki albo za mocno przysmażyłaś - smażona i
    pieczona papryka jest gorzka
  • 10.08.07, 12:00
    a i jeszcze jedno - nie zmieniłam przepisu ani trochę.
  • Gość: Bird IP: *.chello.pl 20.12.08, 16:56
    Szkoda,ze w opisie sa dziwne nieintuicyjne miary - przydalyby sie
    szklanki i llyzeczki a nie "cl". mimo wszystko podjelam trud
    przygotowania i okazalo sie to klapa - po pierwsze zeimniaki nalezy
    smazyc duzo dluzej niz 20 min lub wczesniej podgotowac (w przeciwnym
    przypadku czekac na ich miekkosc mozna i 2h). O innych mankamentach
    nie wspomne bo niechce tracic juz wiecej czasu. Uwazam ze przepis
    powinien byc usuniety, aby nie zniechecal uzytkownikow do portalu -
    ja juz tu nie wroce.

Popularne wątki

Nie pamiętasz hasła lub ?

Zapamiętaj mnie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.