Gazeta.pl   Forum   Kuchnia   Przepisy   Świat (na talerzu) to za mało

Komentarze do artykułu

Świat (na talerzu) to za mało

Kosmopolityczne przysmaki z londyńskich restauracji to dla kapryśnych dżentelmenów i ladies, którzy wszystkiego już skosztowali, zdecydowanie za mało. Czego teraz szukają? Wartości dodanej do kotleta

Świat (na talerzu) to za mało

Autor: Gość: smakosz IP: *.adsl.alicedsl.de 29.08.09, 16:25
Siedzę sobie właśnie na sedesie z laptopem i czytam ten artykuł o jedzeniu w UK. Zapachy wokół nie są przyjemne - szczerze mówiąc, cuchnie jak franca. Na dodatek byłem zakorkowany (to takie połączenie zatwardzenia z rozwolnieniem, najpierw trudno coś z siebie wydusić a potem już leci ciurkiem jak z kranu) i dopiero teraz w spokoju mogłem dokończyć artykuł.

Uważam, że to wszystko to kolejny sposób na zarabianie pieniędzy przez właścicieli tych lokali. Osobiście ekologię mam w głębokim poważaniu. Nie interesuje mnie co będzie na ziemi za 100 lat. Tak samo jak właścicieli tych restauracji.

Pozdrawiam i życzę dobrego samopoczucia.
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

SERWIS UGOTUJ.TO POLECA:

Zapiekanki

zapiekankiWypróbuj najlepsze przepisy na zapiekanki z makaronu, ziemniaków, szpinaku i nie tylko.

Ciasta jogurtowe

Babka jogurtowa, lekka panna cotta - idealne przysmaki na wiosnę

Menu, które dodaje energii

Zamień pośpiech na przyjemność jedzenia, użyj kilku naturalnych dodatków i zadbaj o zdrową bazę każdego posiłku.

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.