Gazeta.pl   Forum   Regionalne   Dolnośląskie   Wrocław   Wrocław   Re: S Ł U Ż B Ę to mia...

Komentarze do artykułu

Kara dla pacjentów, którzy rezygnują z wizyt u lekarza

Przychodnia przy ul. Dobrzyńskiej chce dyscyplinować pacjentów, którzy umawiają się na wizytę do lekarza, a potem nie przychodzą w wyznaczonym terminie. - Ich absencja to duży problem dla nas, ale przede wszystkim dla pozostałych chorych, którzy niepotrzebnie czekają w kolejce po kilka miesięcy - mówi dyrektor przychodni Maciej Sokołowski.

Re: S Ł U Ż B Ę to miał mój pradziadek w dworku!

Autor: Gość: korektor głupot IP: 188.33.169.* 08.02.10, 21:21
> Nie martw się o mnie<
Nie dość, że najwyraźniej nie rozumiesz znaczenia słów, których używasz, to w dodatku używasz niewłaściwych sformułowań; ja się o Ciebie wcale nie martwię, ja się z Ciebie śmieję, cymbale jeden.

> Jesteśmy w europie , a więc trzymajmy się realiów starego kontynentu.<
Wielka Brytania to tez Europa; czy w pozostałych krajach europejskich również obowiązują austriackie proporcje zarobków?

> Co do Australii to w tamtym roku o 60% więcej medyków opuściło Niemcy...Co do hameryki, to tam jest dość medyków bez pracy. Ale możesz spróbować szczęścia, białych murzynów czasami potrzeba.<

No i starannie utwierdzasz mnie w przekonaniu, że nie rozumiesz słowa pisanego, cymbale.
Odniosłem się do proporcji zarobkowych w obrębie społeczeństwa austriackiego kwestionując ich, tj proporcji "urodę". Co to ma do emigracji niemieckiej dokądkolwiek?
Co ma lekarskie bezrobocie w USA dom tematu w/w proporcji? Gdzież to stwierdziłem, ze jestem lekarzem?
Właściwie to świetnie, że mieszkasz w Austrii; znakomicie się pewnie tam wtapiasz ze swoim "austriackim gadaniem".
Może to tez Ci zinterpretować?
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie (1-100)
przejdź do: 1-100 101-146
(101-146)

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.