Gazeta.pl   Forum   Regionalne   Dolnośląskie   Wrocław   Wrocław   Wrocław: 83 zarzuty dl...

Komentarze do artykułu

Wrocław: 83 zarzuty dla ginekologa. Pracował w klinice

Według wrocławskiej prokuratury dr Andrzej W. wielokrotnie oszukiwał swoje pacjentki, narażał ich życie i zdrowie na niebezpieczeństwo, a także wymuszał i brał od nich łapówki

Wrocław: 83 zarzuty dla ginekologa. Pracował w ...

Autor: anika305 25.10.10, 15:50
Dodaj do ulubionych zarchiwizowany
Ta Wrocławska AM to jakiś horror... Prokuratura tam , prokuratura na Dyrekcyjnej i wszystko dotyczy ginekologii i położnictwa... Tym procederem powinien się ktoś zająć... Jestem w ciąży i jak to czytam to nawet strach się bać rodzić... mi się marzy rodzić po ludzku a powinno mi się marzyć urodzić bezpiecznie... życzyła bym sobie by Pan doktor jeden z drugim zamienili się z osobą w moim stanie i z moimi obawami na rozum - mózg na jeden dzień, żeby mogli poczuć to co ja teraz do czuje.
A czemu kobiety tego nie zgłaszają, jak ktoś proponował na forum, tylko anonimowo się wypowiadają... cóż ginekolog to nie stomatolog... czasami zamiast prokuratury potrzebny jest najpierw psycholog lub ludzie na forum...
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.