Gazeta.pl   Forum   Regionalne   Dolnośląskie   Wrocław   Wrocław   Re: Haker z Wrocławia:...

Komentarze do artykułu

Haker z Wrocławia: Nie włamałem się na stronę premiera

Po przesłuchaniu przez prokuratora mężczyzna podejrzewany o włamanie na stronę internetową premiera został zwolniony. Nie postawiono mu żadnych zarzutów. Nie licząc prokuratury, działalność wrocławianina bada ABW

Re: Haker z Wrocławia: Nie włamałem się na stronę

Autor: alik-w-plomieniach 30.01.12, 11:20
Widziałem oryginał tych logów, wrzucony przez Happyninjas na pastebin.com. Rzekomy Fir3 logował się na IRCa za pośrednictwem providera świadczącego usługi TYLKO w województwie pomorskim i kujawsko-pomorskim (www.petrus.pl/) - jakim cudem, skoro podobno był wtedy we Wrocławiu? To jedyne IP, jakie znajduje się w logach (części o ataku na sklepy). IP z części o ataku na stronę premiera zostało wycięte. Innymi słowy, cały ten dokument, a Happyninjas wraz z nim, niewart jest złamanego gmyza.
--
Alik, rzadki kot absurdystański
Warszawskie Metro: CAN YOU DIG IT?!
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.