Gazeta.pl   Forum   Regionalne   Dolnośląskie   Wrocław   Wrocław   Re: Anestezjologiczna ...

Komentarze do artykułu

Proces lekarzy oskarżonych o spowodowanie śmierci pacjentki

Przed Sądem Rejonowym Wrocław Fabryczna rozpoczął się w poniedziałek proces anestezjologa i dentystki, która pod narkozą miała leczyć ząb 15-latki. Dziewczynka nie wybudziła się z narkozy

Re: Anestezjologiczna tragedia dziecko 8 lat umie

Autor: Gość: Małgorzata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.06, 16:42
Dodaj do ulubionych zarchiwizowany
Pragnę ci powiedziec że otóż sprawa jest w Sadzie Cywilnym już od trzech lat...no i niestety widząc to co się dzieje musiałam wziąc sprawę w swoje rece...w prokuraturze była półtora roku i została umorzona.Ten sam biegły w prokuraturze co i w Sadzie cywilnym niestety nie widzi problemu ...co mnie strasznie wkurza bo ja jestem laikiem a widzę w tej sprawie kardynalne błędy...a biegły nie!Biegły oczywiście ma dostęp do całej dokumentacji...oczywiście że wie o wąskich aortach są wymienione na pierwszej stronie [ lekarze również wiedzieli że uczęszczam do kontroli kardiologicznej bo dziecko miało szmery serduszka podobno niewinne -czynnościowe było echo -wynik bez wad -o aortach wyszło po sekcji tętnica główna- obwód ponad zastawkami- 5cm.-obwód cieśni aorty 4,2cm. Naczynia jamy brzusznej obwód w części początkowej aorty brzusznej wynosi 2,2cm.DLA BIEGŁEGO TO NIC NIE ZNACZY ! ...no i oczywiście wg.tego biegłego konsultacja kardiologiczna również w przypadku tego dziecka -zbędna !A wogóle to był obrażony że znowu w tej samej sprawie ma się wypowiadac -oświadczył że wydał już stosowną dokumentację -..wstrząs anafilaktyczny !! No i co !

Matka...ja w lipcu tego roku stałam przed Sądem bo mogłam się liczyc z tym że Sąd na podstawie jego opini oddali wogóle mój pozew na szczęście Sąd dał wiarę mojemu gadaniu.... wyobrażasz sobie !

Ja nie mam wyboru ...albo sama się tego nauczę -zrozumiem i w porę zaprotestuję albo mnie zniszczą...spójrz na moje wczesniejsze wypowiedzi...zobacz co się dzieje ...

Sądzę że mam prawo do zdobywania wiedzy na ten temat w różny sposób-dlaczego sądzisz że to złe miejsce?
Nikogo nie obrażam nie zmuszam do wypowiedzi nie kłamię nie zmyślam w każdej chwili można sprawdzic wszystko co poruszyłam !

Mam przeciwko sobie cała katedrę anestezjologii która wydała stoswną opinię...czyżby Ciebie też Matka...?
Jeśli chodzi o zadręczanie siebie...przerobiłam to psycholog terapeuta prochy długo musieli mi z głowy wybijac że to nie moja wina a ja nie mogłam w to uwierzyc wszak to ja zawiozłam tam własne dziecko ...na pewną śmierc ! Chcesz wiedziec jak to było mało nie zwariowałam ...mój powrót do społeczeństwa trwał prawie trzy lata! Ciężko było ...boli do tej pory !

....no dobra a i tak się cieszę że się odezwałaś ! Jako Matka napewno znasz ten lęk i niepokój ...myślę że mnie rozumiesz....

POZDRAWIAM !
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie (1-100)
przejdź do: 1-100 101-168
(101-168)

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.