Gazeta.pl   Forum   Regionalne   Dolnośląskie   Wrocław   Wrocław   Re: Anestezjologiczna ...

Komentarze do artykułu

Proces lekarzy oskarżonych o spowodowanie śmierci pacjentki

Przed Sądem Rejonowym Wrocław Fabryczna rozpoczął się w poniedziałek proces anestezjologa i dentystki, która pod narkozą miała leczyć ząb 15-latki. Dziewczynka nie wybudziła się z narkozy

Re: Anestezjologiczna tragedia dziecko 8 lat umie

Autor: Gość: Małgorzata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.06, 18:35
Dodaj do ulubionych zarchiwizowany
Drogi anestezjologu!
Jesteś nie tylko świetnym anestezjologiem ale jak widzę równiez bardzo dobrym psychologiem a przede wszystkim dobrym człowiekiem.
To co piszesz o mnie bardzo dobrze odzwierciedla to co we mnie tkwi otóż prawdą jest że czuję lęk przed kontaktem z lekarzem moja psychika jest już wypaczona nie ufam- kontroluję- sprawdzam każdą decyzję-doszło do tego że dziecku ze strachu usuwano ząbek na bloku operacyjnym ,a ja nie potrafię się uwolnic od wrażenia .....że kontakt lekarza z moim dzieckiem nie zakończy się śmiercią.
Jest mi z tym bardzo ciężko i źle w końcu dzieci chorują i muszę się kontaktowac -boję się nawet szczepic.
Wiem że nie jestem winna ...ale niestety prawda jest taka że czuję się winna!
Mam wrażenie że albo sam przeżyłeś coś podobnego albo ktoś w rodzinie albo byłeś tego świadkiem...niesamowite że tak dobrze to rozumiesz ...jeszcze nie spotkałam kogoś kto tak doskonale zdaje sobie z tego sprawę...chyba że jesteś również psychologiem?
Muszę Ci powiedziec że nawet psycholog który się mną opiekował nie ujął by tego tak trafnie jak Ty.! Dziękuję za Twoją szczerośc i wiedzę jaką się ze mna podzieliłeś...będę pamiętac o wszystkim co mi napisałeś.
Jestem pod wrażeniem Twojej osobowości!
Pozdrawiam Cię.
Małgorzata.
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie (1-100)
przejdź do: 1-100 101-168
(101-168)

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.