Gazeta.pl   Forum   Regionalne   Dolnośląskie   Wrocław   Wrocław   Re: ...mam już częśc n...

Komentarze do artykułu

Proces lekarzy oskarżonych o spowodowanie śmierci pacjentki

Przed Sądem Rejonowym Wrocław Fabryczna rozpoczął się w poniedziałek proces anestezjologa i dentystki, która pod narkozą miała leczyć ząb 15-latki. Dziewczynka nie wybudziła się z narkozy

Re: ...mam już częśc nowej ekspertyzy.

Autor: Gość: Małgorzata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.07, 11:36
Dodaj do ulubionych zarchiwizowany
Rozumiem,utwierdziłeś mnie anestezjologu,że ta decyzja biegłych jest błędna ...boje się tylko ,że nie będzie mi dane dowiedziec się prawdy,gdyż druga ekspertyza zawęża mi dojście do niej - przypuszczam,że w tej chwili Wysoki Sąd jest przekonany iż moje dziecko doznało wstrząsu...prwdopodobnie mój pozew będzie chciał oddalic.

Adwokat pozwanego przed powołaniem tych biegłych,już wskazywał,że to,że opinia jest niekorzystna dla powodów nie oznacza ,ze należy powoływac następnych biegłych ...mimo wszystko udalo się przekonac Wysoki Sąd,że nie chodzi o to,że opinia niekorzystna ,ale chodzi przedewszystkim o to ze mam prawo wiedziec na co moje dziecko umarlo i co bylo tego przyczyną wskazałam wiele wątpliwosci i nieprawidlowosci i nierzetelności ...no cóż ale teraz Sąd nie będzie ich juz miał-uwierzy tym biegłym tym bardziej że wątpliwości co do wstrząsu zosataly rozwiane przeztych biegłych.

Najgorsze jest to ,że ja wiem co się stało [ tak myślę ]-ale nie mogę powoływac biegłych w nieskończonośc....bardzo bym chciala aby Wysoki Sąd usłyszał tę prawdę...ale boję się ,że ani prawo ani sprawiedliwosc mi tego nie gwarantuja....a więc mam obawy że powiększe tylko statystyke częstosci występowania anafilaksji...to przykre i smutne...

Watpie ,ze znalazłabym kiedykolwiek kogoś takiego jak Ty z taką wiedzą i prawdą w sercu który byłby w stanie stanąc przed obliczem Temidy...to jest dla wielu zbyt wielkie wyzwanie...wydaje sie ,ze nawet większe niż stanąc w obronie kogos przed banda wyrostków gdzie wchodzi w grę nawet życie.

Nie mam wpływu na to czy biegły anestezjolog będzie mial zakres anestezjologii dzieciecej w swojej kompetencji -ale bardzo Ci dziękuje za Twoje podpowiedzi póki co i tak bede się starała aby to co jest prawdą zostalo prawdą i to uznana przez Sąd.

Nie wiem jak mam się Tobie odwdzięczyc za to co dla mnie robisz -te rozmowy są dla mnie ważne,budujące,powodują,że się nie załamuje ...przedewszystkim jestem Ci tez wdzięczna ,że dzielisz się ze mna swoją wiedzą -bez niej nadal nie byłabym niczego pewna...dziękuje .

Odezwę się jak przyjdzie wypowiedz biegłego .

Pozdrawiam.

Malgorzata.
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie (1-100)
przejdź do: 1-100 101-168
(101-168)

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.