Gazeta.pl   Forum   Regionalne   Dolnośląskie   Wrocław   Wrocław   Re: ...mam już częśc n...

Komentarze do artykułu

Proces lekarzy oskarżonych o spowodowanie śmierci pacjentki

Przed Sądem Rejonowym Wrocław Fabryczna rozpoczął się w poniedziałek proces anestezjologa i dentystki, która pod narkozą miała leczyć ząb 15-latki. Dziewczynka nie wybudziła się z narkozy

Re: ...mam już częśc nowej ekspertyzy.

Autor: Gość: Małgorzata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.07, 19:59
Dodaj do ulubionych zarchiwizowany
Dziękuję, bardzo Ci dziękuje anestezjologu ...teraz wiem to był moment kiedy nastąpił laryngospazm-to są mozna powiedziec objwy kliniczne jego wystąpienia .
Dostałam wezwanie ...rozprawa 05.02.2007r. -sąd prawdopodobnie chce zakończyc sprawe nie odpowiedzial na nasze pismo odnośnie powołania biegłego anestezjologa do sprawy...sadzę ,że jest przekonany o słusznosci obecnej opini.

Mam wiedze ,która sie ze mna podzieliłeś teraz będę musiała przekonac sąd ,że się myli i podważyc obecna ekspertyze ...czy oni mnie bedą słuchac ...czy potraktuja poważnie...bedę wnosic o powołanie biegłego z zakresu anestezji dziecięcej...

Musze to wszystko sobie poukładac pokolei wg.ważnosci ,wg,zdarzeń ,które wystąpily ,wg.dowodów jakie podważają słowa biegłego...nigdy nie myślałam ,że bedę to musiała robic ...zdaje sobie sprawe ,że jesli nie podołam to obciążą moje dziecko ciężkim rozpoznaniem...a to pójdzie w ślad za moimi córkami.

Pozdrawiam cię anestezjologu .
Małgorzata.
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie (1-100)
przejdź do: 1-100 101-168
(101-168)

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.