Gazeta.pl   Forum   Regionalne   Dolnośląskie   Wrocław   Wrocław   ....do Anestezjologa

Komentarze do artykułu

Proces lekarzy oskarżonych o spowodowanie śmierci pacjentki

Przed Sądem Rejonowym Wrocław Fabryczna rozpoczął się w poniedziałek proces anestezjologa i dentystki, która pod narkozą miała leczyć ząb 15-latki. Dziewczynka nie wybudziła się z narkozy

....do Anestezjologa

Autor: Gość: Małgorzata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.07, 19:22
Dodaj do ulubionych zarchiwizowany
Cieszę się ,że się odezwałeś !
Jestem dumna z tego ,że mogłam z Tobą rozmawiac ,że pozwoliłes mi zrozumiec ...tą śmierc. Jakakolwiek ona by była czy straszna ,czy gwałtowna ,czy łagodna...chodziło o jej wyjasnienie jak do tego doszło co spowodowało tą śmierc nie wyjaśnie tej przyczyny nie pozwalało mi na spokój.
Czułam sie jak ta Matka,której dziecko z niewyjaśnionych przyczyn i okoliczności nagle zaginęło ,a która całe życie będzie sie tułac i szukac swego dziecka i nawet jak będzie miec 90 lat -to wciąż będzie czekac.
Dlatego bardzo ci dziękuję za Twoją cierpliwośc ,poświęcony mi czas i wiedzę jaką się ze mną podzieliłeś.Sprawiłeś ,że dzięki temu przedstawiony obraz w logiczny sposób mi się zamyka co rzeczywiście sprawia ,że nie błądzę w poszukiwaniu prawdy a to sprawia ,że mogę odetchnąc i już przestac czekac na prawdę ...tak jak ta Matka na swoje dziecko.
Jestem Ci ogromnie wdzięczna !
Bardzo mi też przykro ,że ktoś Cię obraża -wogóle tego nie rozumiem ?!
Przecież nie zrobiłeś nic złego a wręcz przeciwnie ...a za Twoją osobowośc jestem naprawdę wdzięczna ...rzadko sie spotyka takich ludzi jak TY ...kto wie może takich już nie ma ...
Pozdrawiam Cię serdecznie i dziękuję ,że Cię spotkałam na swojej drodze do prawdy !!!

MAŁGORZATA.
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie (1-100)
przejdź do: 1-100 101-168
(101-168)

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.