Chciałam sie zapytac co moge zrobic i czy bede miec z tego jakies konsekwence mianowicie pracuje obecnie w Anglii i podjelam wlasnie moja 4-ta prace ale z zadnej nie dostalam p45 ani gdy zaczynalam nowa prace nie przekazalam p45 zadnemu pracodawcy.Mam tylko p60 z kazdego roku. Z kazdej pracy odprowadzany byl podatek mam wszystkie payslipy. Zauważylam wlasnie ze na payslipie z poprzedniej pracy moj tax code jest 540L a z tej obecnej 747L a jest to jeden rok odatkowy czyli jeszcze ten 2011/2012. Bo prace zakonczylam z pprzednim pracodawca w listopadzie 2011 <540L> a obenie jest on 747L/W1?? gdy bylam u pl skiegowego z moimi p60 stwierdzil ze nie musze sie rozliczac poniewaz jestem z nimi na zero.Prosze pomozcie nie wiem co mam robic?? nie chce miec z tego powodu zadnych problemow prawnych.
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.