Gazeta.pl   Forum   Na emigracji   Praca w Wielkiej Brytanii i Irlandii   Re: praca w Staff Fi...

Re: praca w Staff Finders

Autor: Gość: blachaz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.07, 17:36
sa 2 nazwy bardzo podobne tej firmy:
1. W bazie brytyjskich agencji zatrudnienia jest Stafffinders Address:
Stafffinders125 Buchanan StreetGLASGOWG1 2JAUK,adres
www.stafffinders.co.uk/ jest to napewno wiarygodna agencja.
2. Jest agencja www.staff-finders.co.uk/ (Staff Finders UK Ltd
1 Charles St - Hull - East Yorkshire - HU2 8DF
Tel: 01482 211 000
Fax: 01482 227 447
mała roznaca w adresie. Twierdzi,ze jest angielskim pośrednikiem, kasy nie
pobieraja, bedzie kierowca, który zawiezie na miejsce pracy, pomoże załatwic
formalności, mieszkanie. prosze o wyjasnienie o co chodzi, czy ta sa 2 agencje,
dużo szczegułów, dziekuje za góry za odp np ma mariusz8445@wp.pl
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie (1-100)
przejdź do: 1-100 101-200 201-300 301-315
(101-200)

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.