Gazeta.pl   Forum   Społeczeństwo   Życie na emigracji   Praca w Wielkiej Brytanii i Irlandii

Nowe!  Szukaj 11559 forów 102.986.657 postów

Praca w Wielkiej Brytanii i Irlandii Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane

Poleć tę wypowiedź znajomemu

Re: prośba o wypełnienie ankiety do pracy licencj

Autor: shouldistay 04.04.09, 21:55
Jestem w stanie przyjąć "na klatę" wszelkie krytyczne uwagi dotyczące mojej
ankiety. Wiem, że nie jest idealna. Ale wiecie jak to jest, skoro na UW można
dostać magistra za napisanie że Wałęsa miał nieślubne dziecko to ja myślę, że
dzięki tej ankiecie jestem w stanie dostać licencjata ;-)
Dziękuję wszystkim za wypełnienie ankiety, jeśli jeszcze ktoś zechciałby mi
dopomóc, będę ogromnie wdzięczna.
Pozdrawiam serdecznie
Katarzyna Chałupka
Sortuj:
drzewko
od najstarszego
od najnowszego
drzewko odwrotne
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Re: prośba o wypełnienie ankiety do pracy licencj - Gość: azkeel 29.03.09, 23:17    
Re: prośba o wypełnienie ankiety do pracy licencj - Gość: Jaro 30.03.09, 10:15    
Re: prośba o wypełnienie ankiety do pracy licencj - Gość: from Europe 30.03.09, 13:41    
Re: prośba o wypełnienie ankiety do pracy licencj - Gość: Jaro 30.03.09, 15:08    
Re: prośba o wypełnienie ankiety do pracy licencj - Gość: $$33 04.04.09, 00:23    
Re: prośba o wypełnienie ankiety do pracy licencj - Gość: zawulon 04.04.09, 02:27    
Re: prośba o wypełnienie ankiety do pracy licencj - shouldistay 04.04.09, 21:55    
Re: prośba o wypełnienie ankiety do pracy licencj - Gość: h 05.04.09, 23:11    
Zaloguj się Załóż konto »
LoginHasło
Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.