> Daj spokoj z Anglia Staromodne budynki , brudne metro Ja wracam do
> kraju bo trafilem na oszusta w Londynie nalegal ze wysle mi taksowke > na lotnisko Jest lato kup sobie namiot to zaoszczedzisz na wynajmie > przez jakis czas .Metro na 4 strefy kosztuje 6.40£ dziennie. Nie
> podoba mi sie tu pelno zacofanych arabow w chustach ,ciapatych i
> murzynow. Jednej to tylko oczy bylo widac .
(...)
nie odpowiada ci Londyn? wyprowadz sie poza Londyn. ktos cie tam sila trzyma? mieszkalam w Londynie pol roku, a juz prawie 5 lat mieszkam poza. roznice spore. nie wprowadzaj w blad sadzac ze wszedzie jest tak samo.
pamietaj ze z perspektywy wakacyjnego emigranta/turysty/kogos kto przyjechal sie dorobic 'na chwile' UK/Londyn i zycie w UK/Londynie wyglada zupelnie inaczej niz z perspektywy emigranta ktory przyjechal tutaj na stale. znam sporo takich co siedzac okrakiem na plocie, sami nie wiedza czy zostac czy wrocic, marudza na wszystko dookola, pomimo siedzenia tu juz ktorys rok z rzedu...
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.