Witam,
w latach 1998-2003 prowadzilam dzialalnosc gospodarcza.W dniu 25.01.2012 otrzymalam pismo z Zusu o zajeciu mojego wynagrodzenia za niezaplacone skladki Zusowskie za okres od czerwca 2001 do marca 2003(wiekszosc miesiecy z tego okresu zostala oplacona w tamtych latach, chodzi o kilka miesiecy nie oplacanych skladek Zusu.
W chwili obecnej wychowuje samotnie 7-letniego syna, moje zarobki to 1600zl na reke, po zajeciu mojego wynagrodzenia zostaje mi okolo 900 zl. na reke, dodam rowniez iz wynajmuje mieszkanie komunalne za ktory place czynsz w wysokosci 550zl.
,jak rowniez oplacam obiady w szkole mojego syna w kwocie 120-130 zl. I tu sie nasuwa moje pytanie czy moge w jakis sposob starac sie o zawieszenie egzekucji mojego wynagradzenia.
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.