Gazeta.pl   Forum   Regionalne   Lubuskie   Zielona Góra   Zielona Góra   Gdzie i za ile k...

Komentarze do artykułu

Gdzie i za ile kupimy nowe mieszkanie?

Po roku przestoju w budownictwie mieszkaniowym sprzedaż w Zielonej Górze znów zaczyna rosnąć. Deweloperzy jednak nie podnoszą cen. Kuszą klientów promocjami, luksusowym wykończeniem, nietypową architekturą budynków

Gdzie i za ile kupimy nowe mieszkanie?

Autor: leash8 04.03.10, 09:43
Dodaj do ulubionych zarchiwizowany
Fajnie by było jakby oprócz cen zaprezentowali Państwo faktyczny standard realizowanych mieszkań wraz z opiniami mieszkańców. Sam mieszkam w Zielonej na osiedlu zbudowanym przez jedną z nie-zielonogórskich firm i jestem zdruzgotany poziomem amatorszczyzny oraz podejściem do klientów. Dla przykładu: mamy wspólnie z sąsiadami wskazywać developerowi wady i usterki budynku w którym mieszkam - czyli czego nie zauważę (a że się nie znam na tym, to pewnie niewiele zauważę) tego developer nie naprawi (bo po co..), mimo że na 100% sam developer wie najlepiej ile miejsc jest wadliwie wykonanych. Wystarczy że 3 lata developer "przetrzyma" nas nieświadomych mieszkańców i skończy się jego gwarancja i jesteśmy w czarnej .... Dla zainteresowanych (proszę o kontakt) mogę pokazać kilka zdjęć w internecie obrazujących "jakość" miejsc, o których mówię.
Ale żeby nie było - jestem niestety przekonany, że niewiele lepiej jest w innych miejscach zbudowanych przez innych developerów.. Przykładowo, jeden z moich znajomych z innego osiedla niedawno wysłuchał mojej opowieści o maga-grzybie jaki mi wyrósł na ścianie i pocieszał mnie mówiąc, że u niego grzyb jest w każdym pokoju.... a budynki nowiutkie.. :/
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.