Gazeta.pl   Forum   Regionalne   Lubuskie   Zielona Góra   Zielona Góra   Kto blokuje wjaz...

Komentarze do artykułu

Kto blokuje wjazd mieszkańcom? Strażnicy się zaczają

Nie chcemy obcych aut pod naszymi oknami - mówią mieszkańcy al. Wojska Polskiego i apelują do radnych, by wreszcie coś zrobili z łamiącymi prawo kierowcami. - To nie my wjeżdżamy - zapewnia prezes spółki Konfin. Sprawą już zajęli się strażnicy miejscy

Kto blokuje wjazd mieszkańcom? Strażnicy się za...

Autor: adamo-88 10.02.12, 17:46
Załapałem się na zdjęcie choć mam prawo tędy wjechać. Sprawa dotyczy posesji przy Wojska Polskiego ale też Kupieckiej 60, 62, 64, 66. Nie róbmy cyrków że "czarni" się tym zajmą, bo na maile odpowiada chyba automat a dodzwonić się do nich nie da. Pisałem maile więc wiem. Konfin nie wjeżdża ? To też cyrk, wystarczy popatrzeć w niedzielę przed i po giełdzie. Publiczny kibel i pijalnia, oraz dziki parking. Z buteleczek po szczeniaczkach zbudować można sobie domek, wystarczyłoby je zbierać codziennie. Pozdrawiam "czarnych" za niebywanie w tej okolicy.
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.