Gazeta.pl   Forum   Turystyka   Porady   Wyjazd na stałe do Japoni

Nowe!  Szukaj 11545 forów 102.984.094 postów

Porady Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane

Poleć tę wypowiedź znajomemu

Wyjazd na stałe do Japoni

Autor: yumiko-chan 03.01.08, 13:33
Dodaj do ulubionych zarchiwizowany
witam,
mam 16 lat i za dwa lata jak będę pełnoletnia chciałabym wyjechać na stałe do Japonii.. Ale nie do pracy albo szkoły, Poprostu wyjsc za maz i normalnie zyc..
Moi rodzice sie nie zgadzaja mówią że będzie mi zle..
hmm chciałabym poznac wasze opinie co do tego. Chodzi mi czy wogóle tak mozna..wyjechać i czy cos potrzebuuje.. jak wiza.. i około ile to kosztuje.. mam na mysli bilety. pozdrawiam,

Sortuj:
drzewko
od najstarszego
od najnowszego
drzewko odwrotne
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Wyjazd na stałe do Japoni - yumiko-chan 03.01.08, 13:33    
Re: Wyjazd na stałe do Japoni - Gość: anmei1 05.01.08, 11:33    
Polecamy:

Park Narodowy Grand Teton: w krainie wielkich piersi

W XIX wieku francuscy traperzy, którzy dotarli do tych gór nazwali je Les Trois Tetons (trzema piersiami). Sprawa jest trochę niezręczna, gdyż przyglądając się tym górom, niestety stwierdzam, że nie przypominają one kształtem żadnej z piersi, jakie było mi dane widzieć.

Konkurs: wyślij zdjęcie, wygraj weekend

Zrób zdjęcie jednego z miejsc, w których Interhome ma swoje domy lub apartamenty, zamieść je w serwisie Kolumber.pl i wygraj podwójne weekendowe zaproszenie do jednego z obiektów Interhome!

Urlop w Słowenii: od Piranu do Wenecji

Celem i bazą na ten urlop był Piran. Zjawiskowe miasteczko na riwierze słoweńskiej zbudowane przez Wenecjan. A w niedalekiej Divacy jedne z najpiękniejszych i największych jaskiń w tej części świata. Z dodatkową atrakcją w postaci kanionu podziemnej rzeki Reka.
Zaloguj się Załóż konto »
LoginHasło
Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.