Witam! Wyjeżdżam z mężem do HIszpanii-i to za niecałe 2 tygodnie. Rzecz w tym, że lądujemy niedaleko Barcelony, mamy wynajęty samochód i tydzień czasu przed sobą. I to wszystko. Czy ktoś spędził tam podobne wakacje? Czy ktoś ma jakieś rady dotyczące noclegów-gdzie warto spać, gdzie jest bezpiecznie i nie za drogo? Co polecacie-jeśli chodzi o zwiedzanie, co warto ze sobą zabrać? Myślę, że najrozsądniej będzie zacząć od najdalszego zakątka, bo chcemy zakończyć pobyt zwiedzaniem Barcelony. Co do ubezpieczeń-słyszałam, że warto wykupić dodatkowe ubezpieczenie, jeśli chodzi o samochód.Pomóżcie-wszystkie opinie i rady bardzo się przydadzą. Oczywiście-kupiłam przewodnik po Hiszpanii, ale najcenniejsze są porady kogoś, kto był. Z góry bardzo dziękuję i pozdrawiam! Gosia
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.