Gazeta.pl   Forum   Komputery   Telefony   iphone skarga na serwis gsm? Jakas rada?

iphone skarga na serwis gsm? Jakas rada?

Autor: Gość: gosc portalu IP: *.aster.pl 02.03.11, 23:31
Witam
jakis czas temu moj iphone 3g odmowil posluszenstwa, rozladowal sie i nie moglem go juz uruchomic (wczesniej nigdy nic sie z nim nie dzialo... tel. z orange z simlockiem tak jak byc powinno)
na wyswietlaczu tel pojawila sie ikona itunes z kablem usb. Podlaczajac do itunes pojawialy sie rozne bledy. Oddalem wiec do pierwszego lepszego serwisu znalezionego w google i byl to GSM market.pl w Galerii Mokotow w Warszawie
po ok miesiacu odebralem tel z informacja "nie udalo sie naprawic tel. uszkodzony uklad zasilania" po powrocie do domu zauwazylem, ze na wyswietlaczu sa plamy podlaczajac do itunes kolorowe paski. Cos mi tu nie pasowalo... uszkodzony wyswietlacz? postanowilem wiec zadzwonic do serwisu i zapytac o co chodzi, niemily Pan powiedzial mi, ze moge zglosic reklamacje... i tak po krotkiej rozmowie z serwisantem doszlismy do wniosku, ze oddam tel do innego serwisu w celu sprawdzenia i ew. zwroce sie ponownie do nich.
Tak tez sie stalo w innym serwisie, ktory zajmuje sie naprawa tego typu tel nie wiedza dlaczego napisali uszkodzony uklad zasilania tel jak najbardziej moga naprawic... stwierdzili rowniez, ze zostal wyminiony wyswietlacz! (koszt ok 200 zl)
Niestety nie moge dojsc do porozumienia z serwisem, ktory wymontowal sprawne czesci
GSM MARKET.PL w Galerii Mokotow w Warszawie. Nie chca przyjac tel. a Pan, ktory tam pracuje jest bardzo niemily,
w ciagu pieciu min doprowadzil mnie do szewskiej pasji. Stwierdzilem, ze rozmowa z nim do niczego nie doprowadzi. Nie chca podac nr. tel do osoby decyzyjnej tego pkt. Napisalem maila do biura niestety bez odpowiedzi...
Nie wiem co w tej syt powinienem zrobic,
moze jedynym rozwiazaniem bedzie wymierzyc tym zepsutym iphonem w te szkalne witryny serwisu...
Zapewnie nie jestem pierwszym oszukanym klientem i nie ostatnim.
Tak wiec nie polecam serwisu GSM MARKET.PL gdzie pkt maja w Galerii Mokotow, Europlex przy ul. Pulawskiej, Zlote Tarasy i Blue City w Warszawie
Nie chodzi juz o ten stary tel czy te 300 zl za naprawe ale o sam fakt jak dziala ten serwis. Nazywajac po imieniu zwyki oszusci!!!
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.