Internet w LG L5 (E 610) Dodaj do ulubionych

  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
  • Mam problem z internetem w LG L5, kupiłam go w Plusie Mix. Skonfigurowałam telefon przez strone plusa, ale to nic nie dało. Pani w punkcie sprzedaży poinformowała mnie,ze przez pierwszy miesiąć internet jest darmowy, jesli zrezygnuje mam wyłączyc pakiet podanym kodem.
    Pomoże ktoś?
    • annaerr napisał(a):

      > Pomoże ktoś?

      BOK Plusa pomoże, zadzwoń

      --
      Nie zniosę tego dłużej
    • Gość: SzpaQ IP: 31.135.18.* 04.09.12, 20:33
      wchodzisz w menu>ustawienia>ustawienia bezprzewodowe>więcej...>sieci komórkowe i tak zaznaczasz "włącz przesył danych i powinno działać
      • działa, bardzo Ci dziękuję za pomoc;) miłego wieczoru!

        Gość portalu: SzpaQ napisał(a):

        > wchodzisz w menu>ustawienia>ustawienia bezprzewodowe>więcej...>
        > sieci komórkowe i tak zaznaczasz "włącz przesył danych i powinno działać
        • czy jesteś zadowolona z tego telefonu? czy miałaś wcześniej też z andriodem i masz porównanie?
          • Gość: annaerrr IP: *.net.meganet.net.pl 15.09.12, 13:51
            tak, jestem zadowolona, na poczatku troszke trudno było sie w nim odnalezc,ale teraz jest ok. A jesli mowa o wczesniejszym telefonie to nie, nie mam porównania
        • Gość: Aliszka IP: *.183.164.56.dsl.dynamic.t-mobile.pl 28.03.13, 19:00
          Dokładnie... - "Ustawienia" -> "Więcej" -> "sieci komórkowe" -> "włącz przesył danych" (odchaczyć ptaszka). I po tej kombinacji internet działa :D
          Wcześniej byłam w Play i Pani z Play'a nie potrafiła mi pomóc. Zadzwoniłam do Biura obsługi na *500 i tam doradzili, żeby na stronie Play'a zobaczyć filmik jak skonfigurować Android'a. Nic z tego filmiku nie wywnioskowałam gdyż mam inny telefon i wszystko działa zupełnie inaczej i ciężko dojść jak to ustawić. Ale w końcu jakoś do tego doszłam ;)
      • Gość: grapek IP: *.net.stream.pl 04.10.12, 19:24
        a jeśli jest włączone przesyłanie danych i dalej internet nie działa?. a mam wykupiony pakiet na internet
    • Gość: marek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.14, 20:39
      takze mam taki problem po wykupieniu pakietu 50mb mogę tylko oglądac filmy na youtube i odbierac maile wyszukiwarka google nie działa

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Zaloguj się

Nie pamiętasz hasła lub loginu ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.