24-latka żądała 160 tys. złotych od swojego byłego chłopaka, za to, że nie kupił jej obiecanego samochodu i za pomoc przy obstawianiu meczów. Kiedy nie otrzymała pieniędzy, zabrała mu laptopa, a jej znajomi zagrozili mężczyźnie bronią.
Czarująca kobietka co!?.
I do tego jaka spytna?.
Ja chybabym tak nipotrafiła.
Mimo wszystko.
Bez względu na to jak wielka by była krzywda jaką w przeszłości zrobiłby mi mój ex facet.
Nie,nie,nie.Taak poprostu się nierobi.
Bo to jest złe i koniec!.
Jeszcze raz chapo ba dla Polskiej Policji!.
Bo choć na codzień niedoceniani to dobrzy ludzie i pracowici w większości przypadków przecież są.
Drodzy politycy wszelakich opcji politycznych pamiętajcie o mężczyznach i kobietach w niebieskich mundórach,którzy narażają swoje życie każdego dnia jeśli trzeba.Także dla Was. Jak choćdby ostatnio pod Warszawskim adresem zamieszkania Pana Premiera Tuska.
Mam tylko nadzieję iż ani Pan Premier ani rżąd o Policji niezapomną gdy przyjdzie do dzielenia pieniędzy zarówno tegorocznym jak przyszłrocznym burzecie państwa.Bo wszstkim nam czasem jest przecież potrzebna ich pomocna wyciągnęta w geście pomocy policjina dłoń.Czyż nie?.Czasami z otwartmi kajdankami a czasami tyylko w geście powitania względem obywatela.
Tak czy inaczej kochanni politycy niezapominajcie o mundórowych wszyskich słóżbach i lekarzach,pielęgnirkach i salowych też dobra.
Bo satysfakcja dobra rzcz a jeść też coś przecież trzeba.Oni sami ich mężowie,żony i dzieci też.
Jeśli tak się stanie to obywatelka Freedom będzie nprawdę wdzięczna i szczęśliwa zarówno w ich imienu jak i swoim własnym też.
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.