Gazeta.pl   Forum   Regionalne   Śląskie   Katowice   Opinie i komentarze   śmiech

Komentarze do artykułu

śmiech

Autor: Gość: WYŚMIEWACZ IP: *.unknown.vectranet.pl 06.10.10, 15:05
Dodaj do ulubionych zarchiwizowany
Problem nie tkwi w dopalaczach a w dzieciach państwa dzieci jak zostały wychowane , skoro ich czerep nie odbiera od 18 lat ?? PAństwo winiąc dopalacze zrzucacie problem państwo odpowiada za wasze dzieci ?? Czy wy ? W ilu gospodarswach domowych dzieci wychowuje televizor, koledzy, ulica , komputer ??? może państwo wymienić ulubioną kompozycje składników pizzy waszego dziecka ? Sprawa Dopalaczy odsłania nam iż tego produkty zawsze będą mieć zbycie i SĄ POTRZEBNE niektórzy ludzie powiedzą " Ciężko się nadu... a jak widza co robipanstwo to albo sie napic albo zapalić ale po piciu bywają roczniki agresywnee a palecie jeśli wywołuje agresje to nieważne która religia ma rację ale jej bóg ma mnie uśmiercić JUZ !!!! POlesam dzisiejszy artykuł SE i Wypowiedź MArka Balickiego którą czytając a mając wobec niego uczucia takie same jak od roku 2000 za przeproszeniem " OPADŁA MI KOPARA ! " nie spodziewałem się bym kiedykolwiek przeczytał wypowiedzi w jednym wywiadzie które w lwiej częsci ba w tym wypadku wiekszościowo miała sens ! Plus od rocznika 87"
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.