Gazeta.pl   Forum   Regionalne   Śląskie   Katowice   Opinie i komentarze   Teraz wiecie c...

Komentarze do artykułu

Na Tysiącleciu powstaną cztery nowe wieżowce

Krakowska firma Activ Investment ogłosiła w piątek, że rozpoczęła już sprzedaż mieszkań w wieżowcach, które dopiero powstaną wzdłuż ulicy Chorzowskiej w Katowicach. Przeciwko planom inwestora protestowali wcześniej mieszkańcy.

Teraz wiecie czemu nie ma planu zabudowy,

Autor: art_102 17.06.11, 14:21
zeby można bezkarnie zasyfić najładniejsze miejsca. Po prostu szlag mnie trafia na widok Uszoka i coraz cześciej zbiera mnie na wymioty. Facet dewastuje miasto, niszczy najładniejsze miejsca a barany na niego głosują. ESKa? Jaka ESKa? Takim ludziom nie daje sie pieniędzy w łapy, ani nie powinno władzy. Jak można włazić w tak dobrze rozplanowane osiedle. Spier...li wszystko co sie da, a nieużytki wyją. czego sie spodziewać po gosciu, którego urzędnicy oficjalnie, w prasie, na głos mówia, zę przepisy maja w du..,pie i nie mają zamiaru ich respektować - odsyłam do artykułu w spr. reklam na kamienicach. Najpierw daje zezwolenia, za bezcen sprzedaje grunty, a potem bezczelnie mówi, ze nic nie poradzi, bo wolno, bo prywatne. Co za tupet, ale czemu nie, jak ma na to przyzwolenie, a tak zwane "nazwiska" przykleiły sie do jego koryta. Mamy jeszcze jakies autorytety, czy wszystko szeszmaciło? Wiem, zę mamy "głód mieszkaniowy", ale to nie budowa "pod potrzeby" tylko dla wydojenia kasy za powierzchowny blichtr. Polecam pobliskie "apatamentowce", czyli naćkane blokowiska za chore pieniadze, bez siecie, bez przestrzeni i bez lokatorów, poza nielicznymi mieszkaniami reszta świeci pustkami, a ochrona zapala swaitła, zeby tłum zrobić. Ale budujemy. Ludzie! - macie efekty swoich wyborów, choel..ra.
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.