Teraz wiecie czemu nie ma planu zabudowy,
zeby można bezkarnie zasyfić najładniejsze miejsca. Po prostu szlag mnie trafia na widok Uszoka i coraz cześciej zbiera mnie na wymioty. Facet dewastuje miasto, niszczy najładniejsze miejsca a barany na niego głosują. ESKa? Jaka ESKa? Takim ludziom nie daje sie pieniędzy w łapy, ani nie powinno władzy. Jak można włazić w tak dobrze rozplanowane osiedle. Spier...li wszystko co sie da, a nieużytki wyją. czego sie spodziewać po gosciu, którego urzędnicy oficjalnie, w prasie, na głos mówia, zę przepisy maja w du..,pie i nie mają zamiaru ich respektować - odsyłam do artykułu w spr. reklam na kamienicach. Najpierw daje zezwolenia, za bezcen sprzedaje grunty, a potem bezczelnie mówi, ze nic nie poradzi, bo wolno, bo prywatne. Co za tupet, ale czemu nie, jak ma na to przyzwolenie, a tak zwane "nazwiska" przykleiły sie do jego koryta. Mamy jeszcze jakies autorytety, czy wszystko szeszmaciło? Wiem, zę mamy "głód mieszkaniowy", ale to nie budowa "pod potrzeby" tylko dla wydojenia kasy za powierzchowny blichtr. Polecam pobliskie "apatamentowce", czyli naćkane blokowiska za chore pieniadze, bez siecie, bez przestrzeni i bez lokatorów, poza nielicznymi mieszkaniami reszta świeci pustkami, a ochrona zapala swaitła, zeby tłum zrobić. Ale budujemy. Ludzie! - macie efekty swoich wyborów, choel..ra.