Gazeta.pl   Forum   Regionalne   Pomorskie   Trójmiasto   Trójmiasto - Opinie i komentarze

Komentarze do artykułu

Inspektor Wojciech Sobczak to nowy szef KWP w Gdańsku

Nowym szefem Komendy Wojewódzkiej Policji w Gdańsku został inspektor Wojciech Sobczak. To specjalista od zabezpieczania imprez masowych i zwolennik twardej walki z kierowcami, którzy jeżdżą zbyt szybko.

Pomorska policja ma nowego szefa, to Wojciech S...

Autor: Gość: Brawo kpt Żbik ! IP: *.dynamic.chello.pl 12.02.12, 15:15
Kiedyś na E7 zatrzymał mnie patrol drogówki pewnie podwładnych kapitana Żbika - Sobczaka. Jadąc mianowicie ja w weekend przekroczyłem prędkość na odcinku przebudowy drogi gdzie była ustawiona 40-stka i nie były prowadzone żadne prace. Dzięki wspaniałemu laserowamu miernikowi prędkości z drogi wyeliminowali pirata co jechał 55 km/h na prostej pustej drodze poza terenem zabudowanym rzecz jasna, pan w mundurze sam zaproponował mi że jak zapłacę na miejscu 50 czy 100 zł (nie pamiętam) to mogę jechać dalej bez punktów. Brawo panie inspektorze, życzę Panu takiej samej skuteczności w Gdańsku !
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.