masa z serka homogenizowanego Dodaj do ulubionych


szukam i szukam i nie znajduje. Chodzi mi o masę z serka homogenizowanego.
Robilem to dawno temu i pamietam tylko tyle ze dawalo sie serek
homogenizowany, budyn i chyba cukier waniliowy. Ale co tam jeszcze bylo? Zna
ktos cos podonego? Jakie sa proporcje? Uzywalem tego do mojej autorskiej wuzetki
Przeczytaj całą dyskusję
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Zaloguj się

Nie pamiętasz hasła lub loginu ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.