Dodaj do ulubionych

Chińskie - polędwica wołowa na maśle z czosnkiem

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.09, 19:38
Hej,

Szukam przepisu do tego dania - w trójmieście dostępne w restauracji
Moon i Shanghaj...

pozdrawiam

Kal800
Edytor zaawansowany
  • 27.12.09, 19:50
    chinczycy nie uzywaja nabialu, o ile sie nie myle....
    --
    Six afraid of seven, ‘cause seven eight nine/I’m afraid of losing the places I
    find/If I was made equal, is this what I get:/A bunch of stories to interpret?
    It’s so tricky tricky, this little one too,/Well, if it is a lunatic we’ll name
    it after you./Put it in your pocket and pick it up/We’re here to entertain, show
    them what you got.
  • 27.12.09, 21:04
    dla mnie nabial to produkty mleczne: mleko, sery, jogurty, smietana, maslo.
    tego w ogole w chinach sie nie jadlo. teraz i owszem, je sie. "cywilizacja" i
    globalizacja.
    --
    Six afraid of seven, ‘cause seven eight nine/I’m afraid of losing the places I
    find/If I was made equal, is this what I get:/A bunch of stories to interpret?
    It’s so tricky tricky, this little one too,/Well, if it is a lunatic we’ll name
    it after you./Put it in your pocket and pick it up/We’re here to entertain, show
    them what you got.

Nie pamiętasz hasła lub ?

Zapamiętaj mnie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.