Jak zrobić bułeczki czosnkowe z ciasta na pizze? Dodaj do ulubionych


Jadłam je w pizzerii ,są to małe bułeczki nadziewane dużą ilością
czosnku,i sera żółtego.
Wiem ,że są z ciasta na pizze .
Próbowałam już wiele razy ale zawsze wychodzą twarde jak kamień a
tam mięciutkie.
Co robie źle?
Może ktoś już to robił?
Przeczytaj całą dyskusję
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Zaloguj się

Nie pamiętasz hasła lub loginu ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Okazje.info.pl

Bestsellery

Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.