Dodaj do ulubionych

jak przechowywać upieczone ptysie?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.10, 20:21
jak w temacie. rozpędziłam się i upiekłam całe mnóstwo;-)))) z góry dziękuję
za podpowiedzi.
Edytor zaawansowany
  • 22.01.10, 21:07
    W foliowym woreczku w lodówce.Co prawda to juz nie będzie ,,to"co
    zaraz po wypieczeniu,czyli chrupiące i świeżutkie ciasteczko,ale
    zawsze można póżniej coś z nich zrobic.Tak możan przetrzymywac
    conajmniej tydzień.Jeżli zostawiłabyś je na wierzchu i w ciepłym
    miejscu,to po dwóch dniach byłaby to skała nie do przekrojenia,a po
    jeszcze paru dniach zatęchłe ptysie.

Nie pamiętasz hasła lub ?

Zapamiętaj mnie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.