jak usmazyc poledwice wieprzowa? Dodaj do ulubionych


nie chodzi mi o sam przepis z czym itd, tylko jak ja usmazyc w calosci zeby
byla soczysta, a nie podeszwa. Dzisiaj usmazylam na masle ze wszystkich stron,
w calosci, ale niestety w srodku byla surowa, zawinelam w folie aluminiowa
zeby doszla, w tym czasie zrobilam sos, odwinelam z folii, nadal byla surowa,
wiec pokroilam w plastry i wlozylam na chwile do sosu, no i wyszla twarda :(
Przeczytaj całą dyskusję
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Zaloguj się

Nie pamiętasz hasła lub loginu ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Okazje.info.pl

Bestsellery

Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.