czekoladowe nadzienie do rogalików Dodaj do ulubionych


Witam, chcę zrobić rogaliki z ciasta francuskiego z nadzieniem takim, jak w
7-daysach albo rogalikach z cukierni, tzn. takim, które jest półpłynne i nie
zastyga po wystygnięciu rogalików, czy ktoś mógłby podzielić się przepisem?
Nutella i inne mazidła ze słoika mi nie odpowiadają, szukam czegos o głębszym
smaku, raczej z gorzkiej czekolady, może być z nutką alkoholu.
Ewentualnie: czego dodać do rozpuszczonej, zwykłej czeklady, aby nie zastygała?
Przeczytaj całą dyskusję
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Zaloguj się

Nie pamiętasz hasła lub loginu ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Zadaj pytanie na Forum

Za darmo

Na każdy temat

Tysiącom użytkowników

Zapytaj

Bestsellery

Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.