Pieczona wołowina Dodaj do ulubionych


Kupiłam spory kawałek wołowiny i chciałabym go upiec.
Jak zamarynować mięso przed pieczeniem? Czego użyć?
Jak długo piec żeby mięso było miękkie i w jakiej temperaturze? Polewać jakimś
sosem w trakcie pieczenia?
(wiem, wiem profanacja - najlepiej krótko, żeby było krwiste,ale tym razem mam
ochotę na coś innego )

będę wdzięczna za wszystkie sugestie ;)
Przeczytaj całą dyskusję
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Zaloguj się

Nie pamiętasz hasła lub loginu ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Okazje.info.pl

Bestsellery

Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.