Dodaj do ulubionych

sos grzybowy?

IP: 82.139.156.* 09.10.10, 14:13
Czym można zagęscic sos z grzybów suszonych oprócz mąki? czy jest jakis sposób?
Edytor zaawansowany
  • Gość: Marek IP: *.Red-83-61-14.staticIP.rima-tde.net 09.10.10, 14:34
    Ugotowany ziemniak.
  • Gość: gośc IP: 82.139.156.* 09.10.10, 14:39
    powaznie czy żart?
  • Gość: Marek IP: *.Red-83-61-14.staticIP.rima-tde.net 09.10.10, 14:42
    Powaznie.
  • Gość: gośc IP: 82.139.156.* 09.10.10, 14:47
    no to spróbuje!
  • Gość: Marek IP: *.Red-83-61-14.staticIP.rima-tde.net 09.10.10, 15:01
    Dodam: najlepiej oddzielic sos od grzybów do wysokiego pojemnika, dodac gotowany ziemniak, zmiksowac. W zaleznosci od otrzymanej gestosci sosu, dodawac wiecej ziemniaka.
  • rudyocicat 09.10.10, 15:21
    ja sos grzybowy robię tylko ze śmietany słodkiej i sam się zagęszcza...
  • Gość: miki202 IP: *.limes.com.pl 09.10.10, 19:50
    Razowym chlebem. Sprawdzone przy duszonej wołowinie, do grzybów nie próbowałam, ale na pewno nie zaszkodzi. Ew. można dać trochę masła, ale za mocno nie zagęści. Troszeczkę.
  • horpyna4 09.10.10, 21:31
    Ja wolę z gęstą kwaśną śmietaną, np. Szefa Kuchni 22%.
  • 83kimi 09.10.10, 22:23
    Zmiksowaną cebulą, zmiksowanymi pieczarkami. Grzyby suszone też można zmiksować. :-)
    --
    smakowite.com/
    www.clasesdepolaco.pl/
  • Gość: x IP: *.unitymediagroup.de 10.10.10, 08:11

Popularne wątki

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka