Dodaj do ulubionych

Pleśniak- czy dobrze zrobiłam?

IP: 81.219.100.* 23.10.10, 03:12
No to zachciało mi się :(
Przepis na pleśniaka znalazłam i zrobiłam mimo ze wszelakie słodkości to nie dla mnie, no nie umiem. I skończyło sie smutno. Piekarnik zbuntował się i już. Zostałam z gotowym ciastem.
W akcie rozpaczy, po długiej walce z piekarnikiem (jak nic, ..... elektronika :( ciasto razem z blachą włożyłam do zamrażarki.
Czy po wyjęciu z zamrażarki- jak piekarnik będzie działał cokolwiek da sie jeszcze z tym ciastem zrobić? Szczególnie martwi mnie ta piana z białek.
A może bez sensu zajmuję miejsce w zamrażarce?
Poradźcie coś.
Obserwuj wątek

Popularne wątki

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka