Re: beza - co zrobić by nie opadła na cieście??? Dodaj do ulubionych


Bezy się suszy, nie piecze, więc 15 minut to za krótko żeby warstwa bezowa wyschła w środku, no chyba, że będzie cieniutka.
Może bezpieczniej wysuszyć taką bezę i dopiero położyć na parę minut na dopiekający się sernik?


--
Gdybym ja był premierem, nie byłoby tej katastrofy

Drobiu mówię stanowcze STOP!
Przeczytaj całą dyskusję
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Zaloguj się

Nie pamiętasz hasła lub loginu ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.