Dodaj do ulubionych

KUCHNIA ARABSKA

  • Gość: Marcopolak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.04, 22:43
    Oj Mirka, jakaś ty ekspansywna...
  • Gość: Pichciarz IP: *.proxy.aol.com 26.04.04, 01:35
    A po angielsku można?
  • bonobo44 26.04.04, 14:29
    Wg przepisu grupy Pink Floyd - skladniki
    i sposob przyrzadzenia cytuje z pamieci:

    - jeden sredniej wielkosci wielblad, nadziewany
    - jednym sredniej wielkosci cieleciem, nadziewanym
    - jednym baranem i jedna koza, kazde nadziewane
    - jagnieciem, nadziewanym
    - gesia, kazda nadziewana
    - kurczakiem, nadziewanym
    - synogarlica (najlepiej powinna to byc parka na dobra wrozbe), nadziewana
    - jezyczkami minimum 44 skowronkow kazda

    dodajemy przypraw orientalnych w ogromnej ilosci dla zabicia nieznosnego smaku
    miesa i calosc pieczemy na odpowiednio wytrzymalym roznie na wolnym ogniu w
    blasku gwiazd nad pustynia, az do nadejscia switu, nie zapominajac polewac
    obficie oliwa z oliwek;
    o swicie gasimy ogien i pozwalamy aby calosc "doszla" w prazacych promieniach
    slonca w oczekiwaniu na gosci weselnych.

    --
    kanibalizmowi moze zapobiec jedynie odejscie w mglistosc wszystkich kanibali

    RATUJMY KANADYJSKIE FOKI !!!
  • bonobo44 28.04.04, 00:42
    No coz, Arabow tlumaczy przynajmniej to, ze trudno na pustyni zlowic rybe.
    --
    "To biale bezbronne stworzenie ze swoimi niewinnymi oczami, lezace na lodzie,
    jest odpowiednikiem Baranka Bozego" [Wilfred T. Grenfell]

    Focze niemowle

    RATUJMY KANADYJSKIE FOKI !!!

Popularne wątki

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.