• drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego

watrobka drobiowa - jak zrobić pasztet Dodaj do ulubionych

  • 15.03.11, 14:05
    kupilam dziś trochę wątrubki drobiowej. chciałam zrobić pasztet na chleb dla siebie i córeczki

    jak to zrobić, macie sprawdzony przepis bo w internecie jest tego sporo. zależy mi na tym, żeby nie było cebuli i żeby można było to szybko zrobić.
    Zaawansowany formularz
    • 15.03.11, 15:08
      Jest taki fajny przepis na wątróbkę po żydowsku. Robi się błyskawicznie, cebulę można pominąc.
      --
      belgia od kuchni
    • 15.03.11, 16:08
      Przed godziną zrobiłam taki "pasztet"
      Obsmażyłam wątróbkę, udusiłam cebulę, wszystko razem zmiksowałam, posoliłam, popieprzylam, wyszło pyszne smarowidło.



      --
      Gdybym ja był premierem, nie byłoby tej katastrofy

      Drobiu mówię stanowcze STOP!
    • 15.03.11, 16:08
      Aaaa, bez cebuli też można, ale z cebulą smaczniejsza.


      --
      Gdybym ja był premierem, nie byłoby tej katastrofy

      Drobiu mówię stanowcze STOP!
  • Powiadamiaj o nowych wpisach

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Zaloguj się

Nie pamiętasz hasła lub loginu ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.