Jak zrobić, żeby podać gościom ciepłą szarlotkę?

Jak zrobić, żeby podać gościom ciepłą szarlotkę?

Mam pytanie raczej strategiczne, niedługo zaproszę do siebie znajomych i chce ich uraczyć obiadem i przystawkami a na koniec podać ciepłą szarlotkę z lodami i bitą śmietaną.
Ponieważ w trakcie wizyty gości piekarnik będzie używany do podgrzewu innych dań jak zrobić żeby goście dostali ciepłe ciasto? Ja wiem, że ono tak szybko po upieczeniu nie stygnie ale zanim przejdziemy do deseru może minąć kilka godzin. Czy mogę przez jakiś czas podpiec szarlotkę a potem niedopieczoną wyjąć podgrzać obiad i znów włożyć i upiec do końca? Prawdę mówiąc nie mam innego pomysłu :-(
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Zaloguj się

Nie pamiętasz hasła lub loginu ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.