Jak odgrzać smażoną rybę? Dodaj do ulubionych


Jak odgrzewacie smażoną rybę, aby na 2 dzień po usmażeniu była smaczna jak pierwszego dnia? W mikrofali? ( czy nie wyschnie?) W piekarniku?( jeśli tak to jak długo?, w jakiej temperaturze? czy najpierw rozgrzać piekarnik? zawijać w folię aluminiową? a może włożyć do naczynia żaroodpornego?) Na patelni?
Niestety nigdy 2 dnia po odgrzaniu ryba mi już nie smakuje. Będę wdzięczna za poradę.
Przeczytaj całą dyskusję
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Zaloguj się

Nie pamiętasz hasła lub loginu ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Zadaj pytanie na Forum

Za darmo

Na każdy temat

Tysiącom użytkowników

Zapytaj

Bestsellery

Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.