Jak upiec pierś z indyka, aby nie była sucha? Dodaj do ulubionych


Czy ktoś zna może jakiś sposób na pieczenie piersi z indyka w piekarniku
elektrycznym, tak aby nie była sucha. Gdy owinę mięso folią, zawsze wychodzi
mi niezbyt dopieczona (jakby ugotowana), albo sucha jak wiór - gdy piekę w
naczyniu żaroodpornym bez przykrycia.
Zależy mi na takim upieczeniu, aby wystudzone mięso można było kroić w
plastry i wykorzystywać a la wedlina na pieczywo.
Jeśli ktoś z Was zna jakis dobry "proces technologiczny", to bedę wdzięczna.
Przeczytaj całą dyskusję
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Zaloguj się

Nie pamiętasz hasła lub loginu ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Okazje.info.pl

Bestsellery

Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.