gotowe ciasto filo - pomocy

gotowe ciasto filo - pomocy

Kupiłam, rozmroziłam, rozwinęłam i okazało się, że mam dwa kawałki ciasta,
każdy to kilka suchych płatów. Chciałam z tego zrobić małe rożki ze
szpinakiem i jakiem. Farsz czeka, a tu okazuje się, że tego ciasta nie da się
chyba zlepić jak np. francuskiego. Wszelkie instrukcje na opakowaniu są tylko
po niemiecku [rozumiem tylko czas pieczenia i temperaturę}, choć produkt z
polskich delikatesów Bomi. Jak to upiec? Już zrezygnuję z rożków, niech
będzie zwykła tarta.
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Zaloguj się

Nie pamiętasz hasła lub loginu ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.